Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only)

de la
2079  2078 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.04.2024 - 30.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Steigenberger Pure Lifestyle (doar pentru adulți) din Hurghada oferă cazare pentru adulți, cu un centru de fitness, un bar și o grădină. Această proprietate oferă o recepție de 24 de ore și oferă oaspeților un restaurant, un parc acvatic și o piscină în aer liber. Unitatea de cazare oferă divertisment de seară și room service.

Toate camerele sunt dotate cu un dulap și TV cu ecran plat. Unitățile de la Steigenberger Pure Lifestyle au aer condiționat și birou.

Oaspeții de la cazare se pot bucura de un mic dejun tip bufet.

Steigenberger Pure Lifestyle (doar pentru adulți) oferă o terasă la soare. În împrejurimi se pot delecta activități precum golf, snorkelling, canotaj, iar oaspeții se pot relaxa pe malul mării.

Puncte de interes populare în apropierea hotelului includ Steigenberger Al Dau Beach, Plaja Kamareia și Marina Sports Club Beach. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, la 8 km de Steigenberger Pure Lifestyle.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Bar
Restaurant
Golf
Sistem entertainment
SPA