Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sindbad Club

de la
1055 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Sindbad Hotel & Resort este un resort plin de viata care isi intampina oaspetii cu distractie nelimitata, plaja cu nisip fin si cocktailuri racoritoare la umbra palmierului.
Localizare: Hotelul se afla la 7 km distanta de centrul orasului Hurghada si la aproximativ 5 km distanta de Aeroportul International Hurghada.


Facilitatii hotel: hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant principal, un restaurant in gradina, 3 restaurante A l'a Carte ( libanez, Italian, Asiatic), 6 baruri, 3 snack baruri ( unul dintre ele special destinat fumatorilor), un amfiteatru, acces wi-fi gratuit la piscina si in lobby, loc de joaca pentru copii atat la piscina cat si in gradina sau la plaja, animatie pentru copii si pentru adulti, teren de tenis, teren de fotbal, parc acvatic, billiard, boccia.


Contra cost: accesul la submarinul hotelului pentru a admira recifii si coralii, centrul de diving, activitatile acvatice, canoe, sala de conferinte, coafor, centru spa si sala de fitness, disco.
Conceptul Soft All Inclusive include cele trei mese principale , snakurile, inghetata, apa minerala, sucurile de brand si o gama variate de bauturi calde. Restaurantele A l'a Carte sunt disponibile contra cost. Mini barul este umplut zilnic cu o sticla de apa minerala/persoana. Toate bauturile alcoolice sunt contra cost.


Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar total de 447 de camera sinter care 111 camere standard si 109 family.
Camerele standard au 27 mp, balcon au terasa , zona de relaxare, pat matrimonial sau 2 paturi twin, aer conditionat individual, Tv cu programe prin satelit, uscator de par, baie cu cabina de dus, mini bar.
Camerele family au 65 mp , un dormitor cu pat matrimonial sic el de-al doilea cu 2 paturi twin avand usa intre ele, zona de relaxare, aer conditionat individual, Tv cu programe prin satelit in fiecare dormitor, 1 baie cu cabina de dus, uscator de par, 2 mini baruri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.