Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sentido Palm Royal

de la
1338  1298 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Înconjurată de grădini cu bălți și statui grecești, această stațiune de pe plajă, lângă Hurghada, oferă camere mari cu uși de sticlă care se deschid pe un balcon privat. O navetă gratuită către Aeroportul Internațional Hurghada este disponibilă. De asemenea, oferă WiFi gratuit și o piscină pentru copii, care este încălzită în timpul iernii.

Camerele spațioase și cu aer condiționat de la Palm Royale Soma Bay au vedere la Marea Roșie, grădini sau zone de piscină. Acestea includ un TV LCD prin satelit, un birou și o baie modernă.

Hotelul are restaurante asiatice, grecești, italiene și libaneze, care oferă meniuri gustoase la carte pe fiecare seară. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de bucătăria egipteană într-un decor elegant, cu vitralii și muzică de dans-burtă.

Plaja privată și bazinele de înot oferă răcorire în timpul zilei. Oaspeții pot juca tenis, să se încălzească în cadă cu hidromasaj sau să joace biliard cu o băutură de la barul piscinei. Piscina este disponibilă la clubul de sănătate.

Închirieri auto sunt disponibile la recepția deschisă 24 de ore. Centrul orașului Hurghada se află la 50 km, iar magazinele de la Senzo Mall se află la 35 km de stațiune.

Soma Bay este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plaje cu nisip , sporturi nautice și snorkelling .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Golf
Sistem entertainment
SPA
Tenis