Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT

de la
964  658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la numai 5 minute cu maşina de cartierul central Sakkala, Complexul Sphinx are vedere la plaja sa privată acoperită cu nisip și oferă zone excelente pentru scufundări în Marea Roşie. Oaspeții au la dispoziție 3 restaurante, un centru spa şi 3 piscine. Bine 7.1 Booking.com

Localizare
Sphinx Aqua Park Beach Resort se află la 8 km de Aeroportul Hurghada, situat la numai 5 minute cu maşina de cartierul central Sakkala.

Facilitati Hotel
Oaspeții pot admira vederea panoramică la Marea Roşie în timp ce se delectează cu cocktailul preferat la barul Sunset. Există şi o cafenea cu o ambianță plăcută.Sphinx Resort Hurghada are pe acoperiș un centru spa cu vedere la mare care oferă o saună şi o cadă cu hidromasaj. Echipa internaţională de animatori organizează activități diverse, printre care spectacole de dansuri populare, concerte de muzică live şi programe de discotecă. Hotelul are de asemenea o plajă supravegheată pentru copii.Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic, unde există 2 piscine încălzite, 3 tobogane pentru copii și 3 tobogane pentru adulți.

Facilitati Camere
Camerele mobilate elegant beneficiază toate de un balcon cu vedere la grădini, la piscina stil lagună sau la mare. Fiecare include aer condiţionat, o baie de marmură şi un minibar. În zona recepţiei este disponibil WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.