Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGENCY HOTEL SPA

de la
818  758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: REGENCY HOTEL SPA este situat in inima portului de agrement Monastir si la o plimbare de 5 minute de centrul orasului, de orasul vechi Medina, de fortul Ribat si de esplanada mausoleului Habib Bourguiba, bucurandu-se de o locatie ideala. Confortul sau este rafinat, iar decorul este foarte cald. Cu vedere la plaja, in inima unui golf fermecator, hotelul ofera o panorama superba a marii.

Localizare: REGENCY HOTEL SPA se afla la malul marii in statiunea Monastir, la 10 km de Aeroportul Monastir.

Dotari camere: REGENCY HOTEL SPA are camerele spatioase, dotate cu: balcon, baie cu uscator de par, aer conditionat/incalzire, minibar, seif gratuit, telefon, TV satelit, Wi-Fi gratuit.

Facilitati hotel: REGENCY HOTEL SPA ofera oaspetilor: 2 restaurante, 2 baruri, cafenea maura, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrelute, piscina interioara, centru Spa care ofera sauna, masaj si diverse tratamente, activitati si animatie pentru adulti si copii, receptie 24H.

Pagina web: www.shdthotels.com/index.php/regencymonastir

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.