Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROVE TRADE CENTRE

de la
1364  1323 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.08.2024 - 01.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Rove Trade Centre beneficiază de o locație strategică, între zona nouă și cea veche din Dubai, fiind ideal atât pentru agrement, cât și pentru afaceri. Rove Trade Centre este situat lângă Dubai World Trade Center și la doar 10 minute de centrul orașului Dubai, unde se află centrul comercial Dubai Mall și clădirea Burj Khalifa. Rove Trade Centre pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness cu program non-stop și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.
Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la doar 10 minute de mers cu maşina de proprietate.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber, un centru de fitness cu program non-stop și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.The Daily Trade Centre este locul ideal pentru gustări rapide sau mese la pachet. Meniul disponibil pe toata durata zilei include preparate deosebite arabe, occidentale și indiene, precum și din sud-estul Asiei. De asemenea, Rove Trade Center pune la dispoziție săli de conferințe de dimensiuni flexibile, disponibile nonstop. Oaspeții au la dispoziție o spălătorie cu monede.

Facilitati Camere

Hotelul oferă 270 de camere spațioase, printre care și camere de familie comunicante. Fiecare cameră a hotelului este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele au fierbător și facilități pentru prepararea de cafea. La fiecare etaj există un aparat de gheață.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.