Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Indigo Dubai Downtown

de la
1418 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Dubai, la 1,6 km de Dubai Mall, Hotelul Indigo Dubai Downtown oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un serviciu de concierge și un birou de turism, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare
Fântâna Dubai este la 2,2 km de Hotelul Indigo Dubai Downtown, iar Burj Khalifa se află la 2,9 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 14 km de hotel.

Facilitati Hotel
Restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un serviciu de concierge și un birou de turism, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati Camere
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, duș, uscător de păr și birou. Camerele hotelului includ un dulap și o baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.