Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stella Village

de la
1203 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.10.2024 - 05.11.2024 | transport cu avionul | plecare din SUCEAVA
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Stella Village isi asteapta turistii intr-o atmosfera relaxanta, intr-o insula unde ospitalitatea este o traditie.Activitati/Divertisment
Echipa de animatie organizeaza evenimente zilnice non-stop si activitati pentru toate varstele in timpul zilei si seara. Oaspetii au la dispozitie club de noapte/DJ, tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, teren de tenis.

Facilitati camera
Camerele de la Stella Village sunt luminoase si spatioase, modern decorate si mobilate, dotate cu: frigider, aer conditionat, seif (contra cost), TV satelit cu posturi muzicale, cosmetice de baie, minibar (contra cost - la cerere), baie cu cada sau dus, uscator de par si balcon vedere laterala la mare, munte sau gradina.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurante si baruri: restaurant principal, restaurant a la carte, doua baruri la piscina, bar principal, doua piscine exterioare pentru adulti si trei piscine exterioare pentru copii, plaja privata cu nisip, sezlonguri & umbrele, servicii & facilitati: lobby, aer conditionat & incalzire in spatii publice, mini market, magazind e suveniruri, salon cu TV, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, receptie deschisa 24 de ore, loc de depozitare a bagajelor, internet corner/wi-fi (in cladirea principala - contra cost), facilitati pentru copii: miniclub, teren de joaca, baby sitting, distractie: echipa de animatori, seri tematice, spectacole live, dans, competitii sportive, sport: doua terenuri de tenis, teren de fotbal, fotbal pe plaja, teren de baschet, volei pe plaja, teren de badminton, aerobic & aerobic in apa, masa de ping-pong, biliard, masaj (contra cost).

Localizare
Hotelul este situat la doar 10 metri de micuta plaja privata a hotelului si la 170 de metri de plaja publica a statiunii. Satul turistic Analipsi (are o multime de taverne si magazine) se afla la aproximativ 1,1 (aproximativ 15 min de mers pe jos), iar orasul Hersonissos se afla la 5,7 km (10 min de mers cu masina). La 18,7 km se afla Aeroportul International din Heraklion (21 minute).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.