Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Smartline Neptuno Beach

de la
1051 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Activitati/Divertisment
Pentru divertisment si relaxare, oaspetii au la dispozitie tenis de masa, masaj, volei pe plaja, petanque, biliard (contra cost), aqua aerobic, water polo, darts, gimnastica, aqua aerobics. Program animat de zi si seara animat pentru adulti si copii cu sport, spectacole, jocuri si competitii (6 zile pe saptamana).

Localizare
Hotelul Neptuno Beach Resort este situat pe plaja de nisip din Ammoudara, la 6,5 km distanta de orasul plin de viata si vibrant Heraklion si 11 km de Aeroportul International N. Kazantzakis. In apropierea hotelului se gasesc urmatoarele: restaurantul Taverna Mama Katerina (100 m), café barul Wild Rose (100 m) si un supermarket Ariadni (100 m). Cele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de urmatoarele: Muzeul de Istorie a Cretei (3,9 km), Zidurile venețiene (4,2 km), Koules si Muzeul Bătăliei pentru Creta (4,5 km), Muzeul de istorie naturală din Creta (5,1 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (5,2 km), Palatul Minoic din Knossos (8,1 km), Labyrinth -Musical Workshop (18 km), El Greco Museum (22,7 km), Nikos Kazantzakis Museum (21,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.