Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Semiramis Village


Descriere

LOCALIZARE

Aceasta proprietate este la 3 minute pe jos fata de plaja. Semiramis Village se afla la 1,5 km de Hersonissos si ofera o piscina in aer liber, cu sezlonguri gratuite. Camerele au vedere la Marea Egee, iar plaja este la 400 de metri. Semiramis Village este la 15 minute de mers pe jos de centrul orasului Hersonissos, care are numeroase magazine, taverne si o viata de noapte intensa. In 25 de minute, oaspetii pot ajunge pe jos la o varietate de plaje. Aeroportul International din Heraklion este situat la 30 km.

FACILITATI

De asemenea, camerele au TV prin satelit, baie privata si uscator de par. Fiecare dintre ele are aer conditionat, iar un cost suplimentar este disponibil un seif si/sau frigider.
Acest hotel cretan traditional ofera o cada tip si camere de masaj. Printre facilitatile sportive si de agrement se numara o sala unde oaspetii pot juca biliard, darts si tenis, precum si o sala de sport. Este disponibil acces WiFi in zonele publice, iar la proprietate exista parcare privata gratuita. Exista, de asemenea, un loc de joaca pentru copii la acest hotel. Facilitatile includ o piscina, zona de apa putin adanca pentru copii si un snack bar la piscina. Acest hotel traditional cretan ofera o cada spa si sali de masaj. Facilitatile sportive si de agrement includ o sala de jocuri cu biliard, darts si tenis de masa, si o sala de gimnastica. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil in zonele publice.

RESTAURANT

Micul dejun este tip bufet. Restaurantul hotelului serveste mancaruri grecesti si mediteraneene, iar la barul de langa piscina sunt disponibile bauturi revigorante.

CAMERE

Hotelul include un total de 190 camere, aer condiionat, un hol, o recepie de 24 de ore, un seif, o camera TV, o sala de conferine, un bar i un restaurant. Oaspeii pot utiliza parcarea, precum i serviciile de camera i spalatorie

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.