Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLA ISLAND LUXURY SUITES & SPA

de la
1517 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.08.2024 - 02.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Activitati/Divertisment
In cadrul hotelului, oaspetii au la dispozitie baie turcească/baie de aburi (cost suplimentar), cadă cu hidromasaj/jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa și centru de wellness (cost suplimentar)sală de fitness (cost suplimentar), saună (cost suplimentar).

Localizare
Stella Island Luxury Resort & Spa este situat în districtul Analipsi din Hersonissos, la 5 km de parcul acvatic Aquarium. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la aproximativ 19 km de resort. Vele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de: Labyrinth Park (4,5 km), Water City (5,5 km), Nikos Kazantzakis Museum (16 km), Palatul Minoic din Knossos (16,4 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (16,6 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta (18,1 km), Muzeul de Arheologie Heraklion si Koules (18,3 km), Zidurile venețiene (18,6 km), Muzeul de Istorie a Cretei (18,9 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.