Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STAR BEACH VILLAGE

de la
1326  1268 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.10.2024 - 19.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Toate elementele de design ale hotelului Star Beach sustin unicitatea acestui hotel si creeaza un cadru plin de farmec. Eleganta si rafinamentul sunt vizibile in fiecare spatiu interior, in fiecare camera special amenajata pentru relaxarea turistilor.Activitati/Divertisment
In incinta complexului, oaspetii au la dispozitie aqua park, divertisment de seară, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare, la un cost suplimentar), animatori, scufundări, darts, biliard (cost suplimentar), teren de joacă pentru copii. Serviciile Spa oferă tratamente care se concentrează pe sănătate, ameliorarea stresului, recuperare, anti-îmbătrânire și bunăstare folosind produse biologice, antialergice.

Facilitati camere
Acest complex plin de viaţă oferă 214 unităţi de cazare spaţioase, moderne si confortbile, cu vedere spectaculoasă la marea albastra sau la zona inconjuratoare. Există studiouri şi apartamente cu 1 dormitor bine utilate şi cu zonă de living. Camerele de familie au baie şi toaletă separate. Camerele dispun, in general de balcon sau terasa, aer conditionat (inclus in pret, control individual), chicineta (frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, boiler), TV (canale cu muzica), acces internet (contra cost), linie telefonica directa, radio, seif (contra cost), baie cu cada/dus, uscator de par, patut pentru copii (disponibil la cerere). Hotelul dispune de 6 camere în clădirea principală, special concepute pentru persoanele cu handicap (acces ușor cu scaunul cu rotile). Acestea au usi mai mari conform standardelor internationale, acces direct la receptie, lobby si restaurant principal cu lift, la baie - duș in loc de cada si tot echipamentul necesar.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de acces imediat la plajă, terasă la soare, grădină, restaurant principal, snack bar la piscina, bar, prosoape de piscină, piscina cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, jacuzzi, mini club, animatie, salon TV, tobogane de apă, prosoape de piscină, loc de joacă pentru copii, parcare gratuită, magazin de suveniruri/cadouri, seif, lift, camere de familie, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv (greaca, engleza standard, franceza, italiana, germana, rusa, olandeza). Există o mulțime de opțiuni de luat masa la Star Beach Village & Water Park, inclusiv restaurantul principal, un restaurant care servește preparate din bucătăria cretana. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi, iar în cadrul proprietăţii este un colţ de internet cu computere.

Localizare
Hotelul Star Beach este situat la aproximativ 50 m de plaja, langa Star Beach Water Park, la aproximativ 4 km de centrul statiunii Hersonissos si 25 km de aeroportul international din Heraklion. Star Beach Village este situat la 10 minute de mers pe jos de strada principală, care oferă o varietate de magazine, baruri şi restaurante. Cele mai populare atractii din zona sunt reprezentate de: Muzeul Folcorului Lixnostatis (600 m), Acvariul Aquaworld (1,8 km), Water City (4,1 km), Labyrinth Park (4,5 km), The Crete Golf Club (4,9 km), Nikos Kazantzakis Museum (19,5 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.