Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Administrat de o familie, Philoxenia Family Hotel Apartments beneficiază de o locație liniștită în Malia, la doar 150 de metri de plaja mare de nisip Malia. Hotelul oferă o piscină în aer liber și WiFi gratuit în zonele publice. Aer Conditionat gratuit doar in perioada Iulie-August, in celelalte perioade este contra cost, se achita la hotel. Fabulos 8.9 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Philoxenia Family Hotel Apartments este situat la 33 km de Aeroportul Internațional din Heraklion și la 35 km de orașul Heraklion. Satul Stalida și plaja sa de nisip se află la 3 km. Parcarea este gratuită.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot să savureze cocktailuri exotice la bar sau să se relaxeze la piscină. Restaurantul de la piscină servește mâncăruri cretane tradiționale și alte specialități europene.

De asemenea, există un loc de joacă și o piscină pentru copii, precum și o sală de jocuri cu biliard. Oaspeții pot juca și minigolf, la un cost suplimentar. Serviciul de transfer de la/la aeroport se furnizează la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Philoxenia Family Hotel are unități de cazare cu aer condiționat, cu TV prin satelit și frigider. Fiecare unitate este prevăzută cu balcon sau terasă cu vedere panoramică la piscină sau la zona înconjurătoare. Sunt disponibile și cutii de valori, la un cost suplimentar.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie