Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mistral Mare

   Agios Nikolaos, Grecia

de la
859 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 13.09.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Aflat la doar 300 de metri de faimoasa Golden Beach, Hotelul Mistral Mare este o proprietate de 4 stele situată în insula Creta. Amplasat pe dealul Kalo Chorio, acesta oferă vedere magnifică la Golful Mirabello.

Hotelul Mistral Mare pune la dispoziție camere confortabile şi mobilate elegant, toate cu aer condiţionat controlat individual, baie privată cu uscător de păr, balcon privat, TV prin satelit şi minifrigider. Cele mai multe camere au balcon cu vedere la mare.

Mistral Mare oferă piscină cu şezlonguri şi umbrele gratuite, precum şi bar la piscină. Oaspeții care stau în clădirea Golden Wing se pot bucura și de acces la un alt bazin cu bar. Oferă, de asemenea, acces la o sală de gimnastică, mini spa şi saună.

Restaurantul principal Sophia serveşte preparate tip bufet din bucătăria locală şi internaţională, inclusiv opţiuni pentru vegetarieni.

Centrul de afaceri al hotelului oferă servicii de secretariat. La recepţie, oaspeţii pot aranja închirierea unui laptop. Accesul la internet este disponibil la centrul WiFi.

Hotelul Mistral Mare se află la 10 km de Agios Nikolaos şi la 75 km de aeroportul din Heraklion.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
Parcare gratuită
Bar
Restaurant