Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mistral Bay

de la
718 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Mistral Bay 4* este situat in orasul Agios Nikolaos, avand o vedere superba asupra Golfului Mirabello. Hotelul, decorat in stil modern, ofera numeroase facilitati oaspetilor. Facilitati camere
Camerele sunt echipate cu grup sanitar propriu, uscator de par, dus cu hidromasaj, aer conditionat, balcon, telefon cu linie directa, tv-satelit, mini-frigider, seif (contra-cost).

Facilitati hotel
La hotelul Mistral Bay 4*, oaspetii pot beneficia de: restaurant, lobby-bar, pool-bar, receptie 24h, sala de fitness, schimb valutar, internet wi-fi (contra-cost), masa de biliard si ping-pong, lit, rent-a-car, spalatorie-curatatorie, mini-market, umbrele si sezlonguri la piscina, asistenta medicala, inchiriere de biciclete, piscina incalzita, spa-masaj, camera pentru bagaje.

Localizare
Hotelul Mistral Bay 4* se afla la 50 m de plaja in orasul Agios Nikolaos si in imediata apropiere a numeroaselor taverne, baruri si magazine din oras.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.