Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LYTTOS BEACH

de la
1144 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Activitati/Divertisment
In incinta hotelului, oaspetii cei mari si cei mici au la dispozitie aqua park, divertisment de seară, club pentru copii, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare), club de noapte/DJ, animatori, mini golf, scufundări (cost cuplimentar), ciclism, inchirieri biciclete (cost suplimentar), darts, tenis de masă, biliard (cost extra), teren de joacă pentru copii, teren de golf (la maxim 3 km) (contra cost ), teren de tenis.

Localizare
Hotelul este situat pe plaja cu steag albastru, in statiunea Anissaras, înconjurat de o grădină de 60 de hectare, cu peste 500 de palmieri și flori. Aeroportul din Heraklion este la aproximativ 20 km de Lyttos Beach, iar la doar 5 km se află centrul orașului Hersonissos și un teren de golf cu 18 găuri, unic în Creta. Cele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de: Labyrinth Park (4,3 km), Water City (5,1 km), Nikos Kazantzakis Museum (17,1 km), Palatul Minoic din Knossos (17,7 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (17,9 km), Galeria de Artă Municipală (19,1 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta (19,4km), Muzeul de Arheologie Heraklion (19,5 km), Koules (19,6 km), Zidurile venețiene (19,8 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.