Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hersonissos Villas hotel & Bungalows 4* este amplasat într-o zonă liniştită, la numai 1km de centrul aglomerat al oraşului Hersonissos. Plaja cu nisip alb se află 400 de metri distanţ- shutle bus gratuit la plaja si oras. În incintă este disponibilă o parcare gratuită. Hersonissos Village dispune de un restaurant cu vedere la mare şi de o piscină mare cu o terasă care oferă şezlonguri şi privelişti asupra mării. Acesta beneficiază de o poziţie bună pe coasta unui deal, deasupra frumosului golf Hersonissos. Alte facilitati: animatie si fitness. Foarte bine 8,4 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hersonissos Villas este amplasat într-o zonă liniştită, la numai un kilometru de centrul aglomerat al oraşului Hersonissos. Plaja cu nisip alb se află 400 de metri distanţă. În incintă este disponibilă o parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Hotelul este construit in stilul satelor traditionale grecesti si dispune de restaurant, piscina, piscina pentru copii, bar la piscina, tenis de masa, minigolf, animatie.

Facilitati Camere

Camerele au un decor modest, dar dispun de toate dotarile adecvate unui hotel de 4*: telefon, uscator de par, televizor, frigider, seif (contra cost), baie, balcon/terasa, aer conditionat.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie