Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL AMIRANDES


Descriere

Situat în mijlocul unor grădini parfumate și a unor lagune cu palmier în Gouves, Amirandes, Grecotel Exclusive Resort oferă o piscină de apă de mare de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii și un centru spa cu piscină interioară, saună și echipament de fitness. Oaspeții pot alege dintre 10 restaurante și baruri de cea mai bună calitate, în timp ce facilități de întâlnire / banchet, buticuri de bijuterii și îmbrăcăminte sunt, de asemenea, prezentate pe site.

Camerele, apartamentele, vilele și bungalourile de la Grecotel Amirandes sunt dotate cu geamuri de la podea până la tavan, culori moi și mobilier de design. Fiecare are aer condiționat, seif, TV cu ecran plat și mini-bar. Băile private au cadă, articole de toaletă gratuite, papuci și halate de baie. Unele unități oferă piscine private.

Restaurantul principal Amirandes servește preparate tradiționale mediteraneene combinate cu delicatese internaționale pentru micul dejun sau cină, în timp ce oaspeții se pot bucura, de asemenea, de mâncăruri gourmet internaționale în cadrul impresionantului restaurant Lago Di Candia. O varietate de preparate italiene sunt servite la restaurantul Minotaur, decorat în mod unic, unde oaspeții se pot bucura de uimitoarea colecție de podoabe autentice de ceramică Picasso. Există, de asemenea, o piscină, o lagună și un bar lângă plajă.

Centrul Elixir Alchemy Spa propune tratamente faciale și corporale cu plante organice și extracte din ierburi aromate din Creta și terapii ayurvedice de către terapeuți indieni. Oaspeții se pot menține în formă folosind facilitățile sportive din incintă, cum ar fi cele 3 terenuri de tenis inundate sau terenul de fotbal 5x5. Pentru oaspeții mai tineri există, de asemenea, o varietate de activități și facilități, inclusiv loc de joacă pentru copii, piscine pentru copii și un club pentru copii.

Amirandes, Grecotel Exclusive Resort este situat la 21 km de orașul și portul Heraklion, în timp ce aeroportul internațional Nikos Kazantzakis este la 19 km. Celebrul sit arheologic al Palatului Knossos se află la o distanță de 23 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport