Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Evdokia Suites


Descriere

LOCALIZARE
Locatia hotelului Evdokia Suites din Kato Gouves este linistita si rezidentiala. Kato Gouves este o zona mediteraneana scaldata de soare, situata pe coasta de nord a Cretei, cea mai mare si cea mai sudica dintre insulele grecesti. Complexul se afla la doar 150 de metri de o plaja cu nisip, cu acces la activitati sportive nautice. In imediata apropiere exista o multime de optiuni de restaurante, taverne, baruri, pub-uri, magazine si supermarketuri. Aeroportul International Nikos Kazantzakis se afla la aproximativ 15 km de proprietate.

FACILITATI
Plaja: de-a lungul plajei de nisip sunt numeroase umbrele de soare si sezlonguri.
Piscine: 1 piscina.
Wi-Fi: in toate zonele hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: loc de joaca pentru copii, sporturi nautice pe plaja de nisip din apropiere, gratar, excursii, servicii de inchiriere de masini si biciclete.
Loc de parcare gratuit.

RESTAURANT
Ingredientele proaspete, pure si atent selectionate sunt transformate cu pasiune intr-o experienta culinara unica. Trei culturi de arome predomina in bucataria restaurantului - mediteraneana, cretana si internationala. Barmanii au creat cocktailuri de semnatura delicioase, cu ierburi proaspete si mirodenii.

CAMERE
Hotelul ofera cazare fermecatoare in sistem self-catering. Complexul dispune de 10 apartamente confortabile (capacitate de pana la 4 persoane), 2 apartamente superioare (capacitate de pana la 4 persoane) si 1 apartament cu 3 dormitoare, recent renovat. Facilitatile de care beneficiaza oaspetii includ apartamente complet mobilate, cu bucatarii bine dotate, cu aer conditionat, Wi-Fi, frigider, baie, uscator de par, TV, balcon sau veranda.
ONE BEDROOM SUITE - capacitate maxima 5 persoane
SUPERIOR ONE BEDROOM SUITE - capacitate maxima 5 persoane
EXECUTIVE GROUND FLOOR SUITES - capacitate maxima 5 persoane
3 BEDROOMS SUITE - capacitate maxima 6 persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.