Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
813  718 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la Malia, la aproximativ 1 km de plajă.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Aparthotelul dispune de o cameră de bagaje și de un spațiu cu televizor. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cine călătorește cu automobilul propriu, il poate parca in funcție de disponibilitate in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările de bază ale majorității camerelor. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. In camere se află o chicinetă. Telefonul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

O cafenea stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie