Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eri Beach & Village


Descriere

Descriere HOTEL ERI BEACH & VILLAGE:
Amplasarea hotelului pe plaja, in apropiere parcului acvatic Star Beach, facilitatile si serviciile oferite fac ca acest resort sa fie recomandat in special familiilor cu copii si tinerilor.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL ERI BEACH & VILLAGE:
Hotelul este situat pe plaja, la 100 m de statia de autobuz, 1 km de centrul statiunii Hersonissos si 30 km de aeroport.
Plaja:
HOTEL ERI BEACH & VILLAGE este situat pe o plaja de nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pe plaja din fata hotelului).
Dotari camere:
La HOTEL ERI BEACH & VILLAGE camerele sunt decorate simplist si sunt dotate cu telefon, televizor, frigider, uscator de par, balcon/terasa, aer conditionat (4 EUR/camera/zi in extrasezon), seif (contra cost ~ 15 EUR/saptamana). Majoritatea apartamentelor (living + dormitor) sunt situate in bungalouri.
Facilitati HOTEL ERI BEACH & VILLAGE:
Hotelul se remarca printr-o frumoasa gradina in care sunt amplaste cladirea principala si complexul de bungalouri acestea oferind o mare varietate de facilitati si servicii ce fac ca acest resort sa fie unul dintre cele mai cautate din insula. Hotelul dispune de: restaurant, 2 baruri, 3 piscine, bar pe plaja. Umbrelele si sezlongurile la piscina sunt gratuite.
Activitati sportive: tenis de masa, teren de tenis, volei pe plaja, fotbal, polo, gimnastica acvatica, centru fitness, biliard (contra cost).
Facilitati pentru copii: 2 piscine special amenajate cu tobogane, un sector de piscina din cadrul piscinei pentru adulti, mini club, loc de joaca, amfiteatru, echipa de animatie, baby-sitting (contra cost).
Clasificare agentie: 3*superior
Web site: www.erihotels.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.