Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELOUNDA ORAMA


Descriere

Elounda Orama este un hotel boutique modern, ce ofera service calificat si facilitati de top. Plaja de nisip se afla la 8 minute de mers pe jos. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Situat la 65 km de aeroportul din Heraklion, la 10 km de orasul Agios Nikolaos Warning: Textul pe care l-ati preluat este proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Copierea sa este permisa exclusiv in scopul promovarii sau comercializarii produselor Tez Tour, in conformitate cu prevederile Contractului de colaborare. Situat la 65 km de aeroportul din Heraklion, la 10 km de orasul Agios Nikolaos Warning: Textul pe care l-ati preluat este proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Copierea sa este permisa exclusiv in scopul promovarii sau comercializarii produselor Tez Tour, in conformitate cu prevederile Contractului de colaborare. Hotelul se afla la 70 km de aeroport si la 15 km de orasul Agios Nikolaos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.