Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Daios Cove Luxury Resort and Villas


Descriere

Complex hotelier de lux nou, situat pe o colina cu vedere la un golf privat, linistit. Deschis in 2010, combina stilul arhitectural al insulei cu designul contemporan, imbinandu-se armonios in peisajul natural.Activitati/Divertisment
Facilităţile de agrement de la Daios Cove Luxury Resort & Villas includ 2 terenuri de tenis, 2 piscine în aer liber, sporturi nautice (contra cost), centru diving (cost suplimentar), club pentru copii, un centru de conferinţe de 2000 mp, program de animatie si activitati zilnice pt copii, centru SPA sub marca Germaine de Capuccini pe o suprafata de 2500mp cu sauna, bio-sauna, baie de aburi, gimnastica, tratamente, masaj, zona de plaja privata, piscina interioara. Gratuit 2 terenuri de tenis (suprafata sintetica si de iarba), sala fitness dotata modern , programe fitness in timpul zilei, SPA (zona de relaxare, dus cu apa termala, sauna, baie cu abur, tratamente, 2 piscine interioare), seara tematica in restaurantul principal, lectii de bucatarie (1 zi/saptamana, gratuit), lectii de limba greaca (1 zi/saptamana, gratuit), seara cu muzica live.

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Wafi, la 7 km de statiunea Agios Nikolaos, la aproximativ 67 km de aeroportul international din Heraklion. Această proprietate se afla la 16 minute de mers pe jos față de plajă. Amplasat pe un deal cu vedere la golful său privat, în partea de nord-est a insulei Creta. Cele mai apropiate puncte de tarctie din apropierea hotelului, sunt reprezentate de: Portul Agios Nikolaos (4,6 km), Lake Voulismeni si Lake Voulismeni (4,8 km), Muzeul de Arheologie (5 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.