Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balsamico Traditional Suites

de la
1278  1218 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Suceava
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la aproximativ 3 km de plaja cu nisip, intr-o zonă centrală in Hersonissos.

Dotări

Aceată unitate cu o recepție dispune de 9 camere, de suite și de 7 garsoniere. In spațiile comune este disponibil WiFi. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare (contra cost). Printre celelalte oferte se numără un serviciu de ingrijire a bebelușilor, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și un coafor.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și DVD player-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. In ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe langă ciclism/ciclism montan, și o sală de fitness contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie