Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astoria Capsis

de la
1338 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest cunoscut Capsis Astoria Heraklion este situat lângă Muzeul Arheologic. Oferă camere moderne cu televizoare TFT și are o piscină pe acoperiș, cu vedere la Heraklion și vechiul port venețian.

Fiecare dintre camere are o baie privată cu cadă și un climatizator autoregulat. Pereții sunt decorați cu fotografii fermecătoare în alb și negru care ilustrează istoria lui Heraklion.

Restaurantul Erofilli servește bufeturi bogate pentru prânz și cină. Micul dejun grecesc este oferit dimineața, inclusiv dulciuri de casă și produse tradiționale, precum brânză feta și mizithra, măsline și stafide. Cu vedere la castelul venețian și la port, Aegean View Cocktail & Food Bar servește gustări și cocktailuri. Sin Bistro este deschis pentru prânz sau cină și serviciu de cameră deschis 24 de ore.

Situat la mică distanță de principalele servicii, repere și viață de noapte ale centrului, Capsis Astoria Heraklion poate facilita, de asemenea, conferințe și întâlniri sociale. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de check-in timpuriu gratuit și check out.

Aeroportul N. Kazantzakis este la doar 5 km. Chiar în afara intrării hotelului, un serviciu de autobuz frecvent este disponibil pentru plaje și diverse locuri de interes.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Pet friendly
Transfer dus-întors de la aeroport