Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquila Atlantis

de la
1038  975 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.08.2024 - 13.08.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Aquila Atlantis 5* este situat la doar 2 minute de Muzeul de Arheologie din Heraklion si de plajele insorite ale coastei de nord a insulei Creta. Ofera o acomodatie de lux intr-o arhitectura deosebita atemporala cu accente moderne specifice, precum si o varietate de facilitati pentru un confort si relaxare ideale. Localizare
Hotelul este situat la 5 km de aeroportul Heraklion, in centrul orasului Heraklion, in apropiere de Muzeul Arheologic al insulei Creta, cu vedere la portul istoric si cetatea medievala venetiana. Statia de autobuz se afla la 400 m. Alte puncte de atractie ale zonei: Muzeul Bataliei pentru Creta (0.1 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (0.1 km), Galeria de Arta Municipala (0.4 km), Koules (

Facilitati camera
Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, accesorii pentru baie, halate, papuci, foehn, sistem de racire/incalzire aer, seif (electronic,laptop size, gratuit), TV prin satelit, CD/DVD player, Internet Wi-Fi (gratuit), telefon, mini bar, pardoseala - parchet laminat. Curatenia in camera se face zilnic, schimbarea prosoapelor - zilnic (eco-sistem).

Facilitati hotel
Hotelul dispune de 1 restaurant, 2 baruri (in lobby si la piscina), piscina deschisa cu apa de mare pe acoperis (32 m2, adancime 1.40 m), 4 sali de conferinte, parcare - contra cost, schimb valutar, internet WiFi (gratuit), internet-corner (contra cost), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), medic (la solicitare, contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.