Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUILA RITHYMNA BEACH*


Descriere

Aquila Rithymna Beach este un hotel de cinci stele de lux, ideal pentru o vacanta exclusivista. Situat pe plaja de nisip, construit in stil clasic, ofera o gama larga de camere confortabile si gradini luxuriante.Ideal pentru o vacanta de relaxare dar si activa cu familia. Plaja se afla la 2 minute distanta. Booking.com: Foarte Bine 8,1. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul se afla situat pe insula Creta, pe coasta de nord, la 7 km est de Rethymno, la 72 km de aeroportul "Nikos Kazantzakis" din Heraklion. Proprietatea este inconjurata de gradini amenajate ce se intind pe 8 hectare, la 10 minute cu masina de centrul vechi al orasului Rethymno. Amplasamentul hotelului il face o locatie atractiva pentru vizitarea principalelor obiective turistice din zona. Localitatile invecinate sunt Adele, Aghia Paraskevi si Platanias unde se poate ajunge pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.