Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oscar Suites and Village - HER (K)


Descriere

Oscar Suites se află la doar câteva minute de mers pe jos de plaja din Agia Marina, în mijlocul unor grădini de flori, și are 2 piscine, un bar-restaurant italian și o sală de fitness. Oferă studiouri şi apartamente cu acces gratuit la internet WiFi şi balcon privat. Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Fabulos 8.9 Booking.com

Localizare

Oscar este la 9 km de oraşul pitoresc Chania şi la 20 km de Aeroportul Internaţional Chania.

Facilitati Hotel

Hotelul are 2 piscine, un bar-restaurant italian și o sală de fitness. Restaurantul Valentino Pasta & Grill servește preparate din bucătăria italiană pentru prânz și cină, iar la barul de la piscină sunt oferite cocktailuri, gustări și înghețată. Dimineaţa este servit un bufet de mic dejun.

Facilitati Camere

Studiourile şi apartamentele sunt pline de culoare şi au draperii opace, aer condiţionat şi spoturi ascunse. Toate au saltele Cocomat, chicinetă bine utilată, dulap şi zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Baia modernă este dotată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.