Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minos Hotel (K)

de la
1348  1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Minos Hotel este un hotel de 4 stele aflat la mica distanta de plaja orasului Rethymno. Hotelul a fost recent renovat.
Localizare: Minos Hotel este localizat in Rethymno, la 80 km de Heraklion si la 65 km de Chania.
Plaja: Minos Hotel este situat la 3 minute de mers pe jos de plaja nisipoasa premiata cu Blue Flag. Sezlongurile, umbrelele si sporturile acvatice sunt cu plata.
Dotari camere: Minos Hotel detine 175 de camere si suite dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif (cu plata), TV satelit, frigider, mini bar (la cerere, cu plata), facilitati pentru preparat cafea/ceai, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Minos Hotel ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi gratuit in toate zonele publice, camera vizionare TV satelit, camera pentru bagaje, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, parcare, sala de conferinte, doctor (la cerere, cu plata), restaurant principal tip bufet, 3 restaurante a la carte, 2 baruri, aqua gym, polo de apa, sah in aer liber, table, tenis de masa, darts, boccia, biliard (cu plata), sporturi acvatice (cu plata), calarit (cu plata), masaj (la cerere, cu plata), evenimente si spectacole, program de animatie, lectii de gatit, lectii de dans, lectii de limba greaca.
Pentru infanti se asigura paturi si scaune speciala gratuit, la cerere. Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.minos.gr/
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.