Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOLOS BAY HOTEL


Descriere

Hotelul Molos Bay este situat la doar câțiva pași de plaja din Mavros Molos. Camerele sale și restaurantul oferă vedere uimitoare la mare. Hotelul pune la dispoziție o piscină cu formă neregulată, cu șezlonguri și umbrele.

Camerele însorite și spațioase de la Molos Bay sunt dotate cu saltele anatomice, aer condiționat, mini-frigider și TV prin satelit. Băile includ uscător de păr și articole de toaletă. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în zonele comune ale hotelului. La un cost suplimentar poate fi pusă la dispoziție o cutie de valori.

La restaurantul de la Molos Bay, cu terasă în aer liber cu vedere la Golful Kissamos se pot savura delicatese cretane și vin din surse locale. La cafe-bar sunt oferite băuturi, cafea sau cocktailuri răcoritoare.

Printre opțiunile de relaxare se numără un lounge cu TV prin satelit. Oaspeții activi vor aprecia sala de gimnastică a proprietății. Hotelul oferă, de asemenea, o saună și facilități de hidromasaj.

Hotelul Molos Bay este situat la 32 km de orașul Chania. În localitatea Falassarna se poate ajunge cu mașina în 15 minute, iar la faimoasa plajă Balos se ajunge cu barca în 45 de minute. Personalul de la recepție poate ajuta oaspeții cu organizarea de excursii și cu servicii de taxi și de închiriere de autoturisme. Proprietatea oferă o parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Ideal pentru Cupluri
Transfer dus-întors de la aeroport