Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jo-An Beach

de la
830 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL JO-AN BEACH:
Ca urmare a serviciilor excelente si a facilitatilor de calitate hotelul a fost clasificat la 4* (din mai 2016). Este un hotel recomandat familiilor, pretandu-se atat unei vacante relaxante cat si uneia active. Hotelul a fost renovat in 2007.
Tip masa: demipensiune si optional all inclusive
Localizare HOTEL JO-AN BEACH:
Hotelul se afla situat pe plaja de nisip din Adelianos Kampos, la 7 km de orasul Rethymno si 3 km de satul Adele. Statia de autobuz se afla la 50 m de hotel.
Plaja:
HOTEL JO-AN BEACH este localizat pe plaja de nisip din Adelianos Kampos, la intrarea in apa sunt pietricele. Plaja este publica si dispune de sezlonguri si umbrele (contra cost) si dusuri.
Dotari camere:
La HOTEL JO-AN BEACH camerele au un aspect modern si sunt dotate cu aer conditionat, frigider, televizor, fierbator de apa, facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei, uscator de par, internet prin cablu (contra cost), seif (contra cost), balcon/terasa. Ocuparea minima in camerele family room 2 bedrooms este de 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.
Facilitati HOTEL JO-AN BEACH:
Hotelul dispune de restaurant, cafenea, acces internet wi-fi in zona receptiei (contra cost), bar, piscina cu apa dulce de 90 m2, o adancime minima de 60 cm si maxima de 160 cm, umbrele si sezlonguri in zona piscinei gratuite, bar la piscina, biliard. In cadrul restaurantului “Ambrosia” oaspetii hotelului pot servi micul dejun in intervalul orar 07:30-10:00, pranzul intre 12:30-14:00 si cina intre 18:30-21:00. Barul “Boheme” este deschis intre orele 17:00-01:00 iar barul de la piscina “Oceana” intre orele 10:00-18:00.
Facilitati copii: loc de joaca, piscina (sector din piscina pentru adulti, suprafata 10 m2, adancime 60 cm ), babysitting (la cerere), patuturi bebelusi (la cerere)
Alte informatii:
-lenjeria se schimba de 2 ori/saptamana iar prosoapele de 3 ori/saptamana
-animalele de companie nu sunt permise;
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificare oficiala: 4*
Clasificarea agentiei: 4*
Web site: http://www.joanbeach.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.