Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHRISPY WORLD HOTEL


Descriere

Există o lume între soare și mare, o lume fericită, pe punctul de a vă oferi cea mai caldă ospitalitate. Insula frumuseții nesfârșite, Creta, este destinația pentru fiecare prieten al sărbătorilor frumoase.
Chrispy Resort SplashWorld vă întâmpină în lumea ospitalității absolute. În această stațiune de plajă din Creta aveți ocazia să o selectați pe cea mai potrivită preferințelor dvs. și să vă bucurați de serviciile sale diverse și de calitate.

Personalul nostru experimentat și prietenos va fi întotdeauna dispus să ofere serviciile sale și să vă facă șederea și mai plăcută. În Chrispy Resort SplashWorld, „locul tău de vacanță”, totul a fost pregătit pentru plăcerea ta. Cu oferte diverse de distracție, opțiunile moderne de ședere și atmosfera cea mai ospitalieră, un lucru este sigur: călătoria dvs. va fi de neuitat în acest hotel de familie din Creta!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Tenis