Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAVO SPADA LUXURY RESORT


Descriere

Pozitionat pe partea de vest a golfului Chania, hotelul recent deschis este construit pe o fasie lunga de plaja, oferind o priveliste magnifica asupra golfului Chania si a uimitorului Cape Spatha. Situata la 18 km vest de pitorescul oras Chania, pozitia hotelului combina frumusetea si linistea archipelagului cretan, cu farmecul vechiului oras venetian.Facilitati camere
Camerele sunt elegant mobilate si utilate la cele mai inalte standarde. Lista include: aer conditionat, TV plasma prin satelit, acces internet, telefon direct, seif, baie cu cada si cabina de dus, uscator de par, halat si papuci de baie, balcon sau terasa cu mobilier. Toate acestea îmbogatite de o impresionanta priveliste marina.

Localizare
Resortul este localizat pe plaja cu nisip si pietricele, la 1 km de satul Kolymbari, 22 km de Chania si are o suprafata de 65000mp.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de numeroase facilitati si servicii pentru a satiface cat mai bine cerintele oaspetilor si pentru a le oferi un sejur minunat. Ofera zona lobby cu receptie, patru restaurante (restaurantul Arsenali – restaurantul principal, taverna pe plaja, restaurantele a la carte Azzuro si Avra), un bar principal si un bar la piscina, piscina, magazin tip boutique, mini club, 2 sali de conferinte utilate si dotate la cele mai inalte standarde. Oaspetii se pot bucura de centrul Spa, o oaza de placere si rasfat. Ofera piscina interioara incalzita, jacuzzi, baie turceasca (hamam), sauna, masaje, tratamente de frumusete si cosmetica. Alte servicii disponibile: depozit bagaje, inchiriere auto, inchiriere biciclete, servicii de curierat, servicii medicale, servicii de curatatorie, transfer aeroport, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.