Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO KAVROS


Descriere

Situat la doar 250 de metri de plaja satului Kavros, Hotelul Apollo oferă o piscină în aer liber cu terasă. Acesta oferă camere cu balcon, iar accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
În imediata apropiere a hotelului se află o tavernă şi un minimarket. Oraşul Rethymno se află la 19 km, iar Georgioupolis, unde se găsesc mai multe taverne şi magazine, se află la o distanţă de 4 km. În apropiere este disponibilă o parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel
Oaspeţii se pot bucura de mâncăruri locale la restaurantul Apollo şi de mese uşoare la snack-bar. Hotelul pune la dispoziţie şi facilităţi de grătar. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Hotelul Apollo oferă o piscină în aer liber cu terasă.

Facilitati Camere
Unităţile de cazare oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat prin satelit şi cutie de valori. Au vedere la Marea Egee, la grădină, la piscină şi la munte. De asemenea, includ frigider şi o baie cu articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.