Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1807  1678 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.08.2024 - 06.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: in orasul Corfu, la 3 km de aeroport, 500 m de port, 1 km de statia de autobuz


Facilitati hotel: restaurant, caf bar, sala de conferinte, room service, Wi Fi gratuit, parcare, Servicii de spalatorie, rent a car, inchiriere yaht, coafor, doctor, masaj, camera depozitare bagaje, sala de fitness, piscina panoramica si aqua aerobic, Jacuzzi, bar la piscina, sezlonguri si umbrleute la piscina, cursuri de Yoga, aerobic, Kick Box, dansuri, sauna, tratamente corporale si faciale.



Facilitati camere: TV, telefon, seif, aer conditonat, ventilator de tavan, mini bar, fierbator, wi-fi gratuit, balcon, detector de fum, baie cu dus sau cada, uscator de par.


Tipuri de camera:

- DBL standard (suprafata 20 mp, situate la parter, etaj 1,2, pat dublu/twin, capacitate maxim 3 persoane)

- DBL Superior (suprafata 35 mp, la etajul 3, capacitate maxim 4 persoane, baie cu cada si dus)

- Junior Suite Noir (suprfata 40 mp, la etajul 3, un dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea dubla, baie cu cada si dus)

- Suite (Libro DaOro si Serenity Suite): suprafata 55 mp, etajul 3, dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea dubla, 2 bai, halate si papuci de baie, prosoape de plaja, capacitate maxim 4 persoane).




Hotelul accepta copii ce au varste peste 14 ani.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie