Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Corfu Aquamarine

de la
778 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Proprietatea de 4 stele Corfu Aquamarine Hotel se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Nissaki. Facilitățile includ o piscină cu bar, șezlonguri și umbrele de soare. La proprietate există de asemenea un cocktail lounge și un restaurant tip bufet.

Camerele spațioase se deschid spre un balcon cu vedere la Marea Ionică sau la peisajul luxuriant din jur. Toate unitățile de cazare sunt prevăzute cu aer condiționat, televizor și telefon cu linie directă.

Restaurantul servește la micul dejun și cină bufete variate, in care predomină preparate din bucătăria grecească. La barul de langă piscină sau in holul primitor al hotelului sunt disponibile băuturi revigorante și inghețată.

Oaspeții se pot bucura de vederea superbă la mare in timp ce se răcoresc in piscina in aer liber a hotelului ori savurează o băutură la barul de la piscină. In zona recepției este disponibil WiFi gratuit.

Corfu Aquamarine Hotel se află in partea de nord-est a insulei Corfu, la 23,5 km de orașul Corfu. La proprietate există parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.