Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Olive Tree


Descriere

Oferind o piscină în aer liber și o piscină rece interioară pentru o experiență răcoritoare, Hotelul Olive Tree este situat în districtul Catalkoy din Kyrenia. Oaspeții pot beneficia de terenuri de tenis, sală de gimnastică, saună și servicii de concierge. WiFi este gratuit în zonele publice. Sunt disponibile servicii de transfer gratuit către plajă și centrul orașului Kyrenia.

Camerele elegante decorate de la 4 stele The Olive Tree Hotel au balcon și vedere la grădină, cu aer condiționat, mini frigider și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. O cutie de siguranță este standard în fiecare unitate.

Oaspeții pot gusta o gamă largă de preparate din bucătăria turcească și internațională la numeroasele opțiuni de luat masa ale hotelului, inclusiv principalul restaurant tip bufet, restaurant a-la-carte, snack bar, patiserie și mini-restaurant. Puteți savura băuturi răcoritoare de la barul din hol, barul de la piscină și pub-ul englezesc pe parcursul zilei. Prânzul este servit ca meniu setat.

La fața locului pot fi organizate o serie de activități, inclusiv tenis de masă și darts. Personalul de divertisment organizează diverse activități în ziua respectivă. Serviciile de masaj sunt oferite contra cost. Pentru oaspeții mai tineri, un mini club este de asemenea disponibil.

Este posibilă parcarea gratuită la fața locului, iar personalul, disponibil 24 de ore pe zi, ajută la închirieri de mașini. Cea mai apropiată plajă este la 2 km de hotel. Aeroportul este la 30 km de proprietate. La cerere, pot fi aranjate transferuri de la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport