Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elexus Hotel Casino and Spa

de la
4516  3956 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu 867 camere și apartamente spațioase, amplasate convenabil pe malul Mării Mediterranea, construite pe 277.000m2 de teren, Elexus este la doar 25 de minute de Aeroportul Ercan din Nicosia (Lefkosa) și la 75 de minute de Aeroportul Larnaca.
Elexus este destinația ideală pentru vacanță și divertisment pentru oaspeții de agrement. Având cel mai mare parc acvatic din regiune, precum și cel mai mare cazinou din Cipru, cu facilitățile sale spa fascinante, diverse puncte F&B, plaja disponibilă pe o lungime de 650 de metri, 5 piscine interioare și exterioare. Pentru grupurile de afaceri și evenimente, Elexus Hotel Congress & Convention Center oferă 8 săli de întâlnire și sală de bal cu experiență tehnologică și sănătoasă, care pot găzdui până la 2.650 de persoane cu o suprafață de 2.400m2.
Elexus oferă oaspeților săi 3 mese gratuite tip bufet deschise pe zi la restaurantul principal, cu mâncăruri delicioase, precum și o gamă largă de băuturi alcoolice și băuturi răcoritoare, ca ofertă gratuită a hotelului.
Cazinoul Elexus este, de asemenea, găzduit în acest complex separat de 7500m2 și este cea mai mare instalație de jocuri și sloturi live din Cipru.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Sistem entertainment
Tenis