Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kore Tulum Retreat & Spa Resort Adults Only

de la
2763  2758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.11.2024 - 25.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Kore Tulum Retreat & Spa Resort este un complex destinat in exclusivitate adulților, situat langă orașul Tulum și langă malul mării. Această proprietate all-inclusive oferă mic dejun à la carte și o piscină mare in aer liber, grădini și terase insorite. Plaja se află la doar 10 minute de mers pe jos.

Toate suitele sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, aer condiționat și minibar. Băile private sunt prevăzute cu cadă spa, uscător de păr, halate de baie și papuci. Unele dintre suite au vedere la mare, iar altele la grădină. WiFi este disponibil gratuit la barul internet "La Galería", iar conexiunea WiFi in camere este oferită la un cost suplimentar.

Kore Tulum Retreat & Spa Resort are un centru de fitness, un restaurant cu bar și un birou de schimb valutar. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de concierge și pot primi informații despre excursiile și obiectivele turistice din zonă, cum ar fi situl arheologic din Tulum, aflat la 4 km.

Centrul orașului Tulum se află la 5 minute cu masina, iar acolo puteți găsi piețe cu produse de artizanat și diverse restaurante, care oferă delicatese tipice și mancăruri din fructe de mare. Complexul este situat la 1 oră și 30 de minute cu masina de Cancún și la 45 de minute cu masina de Playa del Carmen.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Localizare pe plajă
Ideal pentru Cupluri
Doar adulți