Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Azulik Hotel - Adults Only


Descriere

Azulik este un complex privat destinat doar adultilor, situat pe malul mării. Oferă un centru de wellness mayaș. Are o plajă retrasă, perfectă pentru plajă sau inot, unde nu este obligatorie purtarea costumului de baie. Toate căsutele din copac sunt construite din lemn de katalox si au ferestre din podea pană in tavan care oferă lumină naturală, precum si plase de tantari.

De asemenea, căsutele au terasă privată cu canapele in aer liber, zone de relaxare si vedere la jungla luxuriantă si la Marea Caraibilor. Camerele nu includ TV, telefon si electricitate, astfel incat oaspeții să petreacă un sejur relaxant in armonie totală cu natura. Azulik oferă o experiență magică. Proprietatea servește micul dejun și pranzul. De asemenea, există un bar pe plajă si un centru spa și de infrumusețare minunat. Oferă tratamente terapeutice, masaje mayașe traditionale, băi medicinale pe bază de plante și tratamente temazcal (cabană de aburi mayașă traditională).

Unitătile includ o cadă mayașă unică din mozaic, in care vă puteti bucura de o baie specială cu apă din cenote, bogată in minerale și considerată apă sacră in cultura mayașă. Azulik se află la 3 km sud de situl arheologic Tulum și la 4 km de centrul din Tulum. Aeroportul International Cancun este situat la aproximativ 90 de minute de mers cu masina de Azulik.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie