Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAXX ROYAL BODRUM RESORT

de la
12032  11550 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în orașul Bodrum, la 2,1 km de plaja Golturkbuku, Maxx Royal Bodrum oferă cazare cu o piscină în aer liber sezonieră, parcare privată gratuită, o grădină și un lounge comun. Cu un restaurant, proprietatea are și o terasă, precum și o piscină interioară și un hamam. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților un club pentru copii, room service și schimb valutar.

Localizare

Mandarin Oriental Beach se află la 2,1 km de hotel, iar Bodrum Marina Yacht Club este la 21 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 51 km de Maxx Royal Bodrum.

Facilitati Hotel

Hotelul are o piscină sezonieră în aer liber, o parcare privată gratuită, o grădină și un lounge comun. Cu un restaurant, proprietatea are și o terasă, precum și o piscină interioară și un hamam. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților un club pentru copii, room service și schimb valutar. La proprietate se poate savura un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet.

Maxx Royal Bodrum oferă un loc de joacă pentru copii. Zona este populară pentru ciclism, iar la acest hotel de 5 stele este disponibilă închirierea de biciclete.

Facilitati Camere

Hotelul va pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, care oferă un birou, un aparat de cafea, un frigider, un minibar, un seif, un TV cu ecran plat, un balcon și o baie privată cu duș. Maxx Royal Bodrum pune la dispoziție unele camere cu vedere la mare, iar fiecare cameră are un patio. La unitatea de cazare, camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.