Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KORUMAR DE LUXE

de la
1845  1838 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Korumar Deluxe Kusadasi este situat pe malul marii, la 70 km de aeroportul orasul Izmir, la 2 km de centrul statiunea Kusadasi si la 10 km de cetatea antica Efes. Plaja:
Hotelul are 3 zone de plaja: o parte cu nisip si ponton, iar celelalte doua au intrare in mare pe scara. Umbrelele, sezlongurile, prosoapele si saltelele sunt gratuite pe plaja. De asemenea, hotelul dispune de un lift ce poate transporta turistii din hotel direct pe plaja.

Facilitati pentru copii:
Hotelul ofera o piscina exterioara pentru copii, loc de joaca, mini club (pentru copiii cu varste intre 4-12 ani) si baby sitter (contra cost).

Sport si agrement:
Hotelul ofera ca si activitati sportive gratuite: sala fitness, aerobic, tenis de masa, darts, tir cu arcul, teren de tenis (ziua). Contra cost, turistii pot beneficia de: masaj, peeling, biliard, cursuri de diving si sporturi nautice cu motor.

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu uscator de par, aer conditionat centralizat, LCD, telefon, mini-bar (bere si bauturi racoritoare, suplimentate zilnic, gratuit), seif (în camera gratuit, la receptie, contra cost), pardoseala - mocheta, room service (24 ore, contra cost), Wi-Fi (gratuit), baie. Camerele au vedere ori spre port, unde stationeaza vasele de croaziera, ori spre orasul Kusadasi.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de 2 restaurante principale, 2 restaurante a la carte (cu rezervare prealabila) o data pe saptamana gratuit, 5 baruri, piscina exterioara, piscina acoperita, cabinet medical, centru SPA, sauna, baie turceasca, jacuzzi, salon de înfrumusetare, spalatorie, magazine, sala TV, coafor, schimb valutar, rent a car, parcare, 6 sali de conferinte, programe de animatie, muzica live, discoteca (bauturile dupa ora 24:00 sunt contra cost), Wi-Fi (pe toata suprafata hotelului). La piscina, umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite.

Localizare:
Hotel Korumar Deluxe Kusadasi este situat pe malul marii, la 70 km de aeroportul orasul Izmir, la 2 km de centrul statiunea Kusadasi si la 10 km de cetatea antica Efes. Hotelul a fost construit in anul 1990, iar ultima renovare a avut loc in anul 2011.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.