Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMBAT HOTEL

de la
2070  1738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Imbat este situat pe un deal ce ofera o vedere panoramica deosebita si isi asteapta turistii intr-o atmosfera plina de viata si prietenoasa.Plaja:
Plaja este privata, cu nisip. Toate facilitatile de pe plaja sunt gratuite (umbrelele, sezlongurile, saltelele, prosoapele de plaja)

Facilitati pentru copii:
Pentru copii, hotelul ofera: mini club (4-12 ani), piscina exterioara si teren de joaca.

Sport si agrement:
Hotelul pune la dispozitia turistilor sala de fitness, aerobic, biliard, tenis de masa, teren de tenis, canoe, darts, sauna, baie turceasca. De asemenea, contra cost, turistii pot beneficia de: masaj, peeling si sporturi nautice cu motor.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu TV, telefon, baie proprie, uscator de par, aer conditionat, mini bar (aprovizionat zilnic cu apa), seif (contra cost), balcon si room service (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant principal, un restaurant a la carte (cu specific Italian, cu rezervare in prealabil) o data pe saptamana gratuit, 6 baruri, o piscina exterioara, sala de conferinte, centru comercial, programe de animatie, muzica live, discoteca, coafor, schimb valutar, rent-a-car, cabinet medical si parcare. La piscina, umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite.

Localizare
Hotelul Imbat se afla pe malul marii la 3 km de statiunea Kusadasi si la 18 km de orasul antic Efes. Hotelul a fost construit in anul 1964, iar ultima renovare a avut loc in anul 2011.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.