Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON BODRUM TURKBUKU


Descriere

Hilton Bodrum este situat în Golturkbuku, in extremitatea nordica a Peninsulei Bodrum.Facilitati camere
Camerele hotelului Hilton Bodrum Turkbuku sunt dotate cu aer condiţionat şi au vedere completă sau parţială la Marea Egee. Toate camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat şi mobilier modern în culori naturale.

Facilitati hotel
bar, mic dejun in camera, restaurant (à la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale, piscina in aer liber (deschisa în sezon), gradina, terasa, terasa la soare, room service, inchirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), receptie deschisa nonstop, check-in/check-out express, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, camera de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, presa pentru calcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinta si petreceri, centru de afaceri

Localizare
Hilton Bodrum este situat în Golturkbuku, in extremitatea nordica a Peninsulei Bodrum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.