Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Grand Blue Sky International, ofera servicii cu un raport foarte bun calitate pret pentru a va putea experimenta o vacanta de neuitat pe Riviera turceasca.

Localizate: Hotelul se afla localizat in zona Kusadasi, la 18 km distanta de orasul vechi Ephesus, 3 km de centrul orasului Kusadasi si la 75 km distanta de aeroportul din Izmir, pe plaja proprie cu nisip.

Facilitati hotel: Hotelul, care se intinde pe o suprafata de aproximativ 40.000 mp, ofera oaspetilor sai un restaurant principal, restaurant A l'a Carte cu specific Italian, pescaresc si turcesc, snack bar, baruri la piscina, in lobby si pe plaja, disco, servicii medicale, internet cafe, 2 mini cluburi, piscina exterioara, piscina pentru copii. Plaja hotelului este private, ingusta cu nisip si ofera sezlonguri si umbrelute. Pentru relaxare, hotelul ofera sauna, baie turceasca, sala de fitness, darts, billiard, 2 terenuri de tenis si ofera posibilitatea de practicare a sporturilor acvatice.

Facilitate camere: hotelul pune la dispozitia turistilor un numar total de 319 camere ( 313 camere standard si 6 grand suite) toate cu vedere la mare.Camerele standard au o suprafata cuprinsa intre 35 mp si 50 mp si sunt dotate cu mini bar, LCD TV, aer conditionat split, baie cu cada si uscator de par, telefon direct, seif, acces wi-fi.Grand Suite au o suprafata de 100 mp cu vedere panoramica asupra marii si piscinei, format din doua camere, living si dormitor, si dotat cu terasa cu umbreluta si sezlonguri, mini bar, bucatarie deschisa cu fiebator de cafea si plita, facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei, Tv LCD in ambele camere, aer conditionat, telefon direct, seif, TV prin satelit, acces wi-fi, baie cu dus si cada, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie