Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BATIHAN BEACH RESORT & SPA

de la
1687  1458 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.batihanbeachresort.com

Localizare:
Hotelul Batihan Beach 4* este situat la 75 km de aeroportul Izmir , la 150 km de aeroportul din Bodrum (BJV) si la 7 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii.
Cladirea "Main Building" a fost construita in anul 1989, cladirea "New" in anul 2010, are o suprafata totala de 25 000 mp, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2010.
Hotelul Batihan Beach 4* dispune de un teritoriu extins cu vegetatie, bucatarie de calitate si camere amenajate modest. Recomandat familiilor.

Facilitati:
Hotelul Batihan Beach 4* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (international si turcesc - cu rezervare, contra cost), 4 baruri, 3 piscine exterioare, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinte (100 persoane).
Gratuit: baie turceasca, sauna (conform programului), sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, baschet, mini-fotbal, teren de tenis cu suprafata dura (ziua), inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, program de animatie, discoteca (intrarea) si internet Wi-Fi (in lobby).
Contra cost: masaj, biliard, lectii de tenis, darts, internet-cafe, windsurfing cu licenta), sporturi nautice si lectii de diving.
Copii: 2 piscine, loc de joaca, mini-club (4-7 ani) si bona (contra cost).

Cazare:
Hotelul Batihan Beach 4* este compus dintr-o cladire principala "Main Building" cu 6 nivele si cladirea "New" cu 8 nivele . Are un total de 338 camere:
- 92 camere standard cu sea view, 94 camere cu land view , 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 pers., 17 mp);
- 25 family room (au 2 camere cu usa separatoare , max. 4+1 pers., 42 mp);
- 16 dublex family
- 37 camere select standard
- 57 select family room (2 camere cu usa separatoare ).
- 11 select pool family (2 camere cu usa separatoare, cu acces direct la piscina)
- 3 camere delux suite (2 camere cu usa separatoare, terasa large cu jacuzzi )
Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (gol), seif (contra cost), pardoseala - gresie, balcon, room service (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei si a prosoapelor se face de 3 ori pe saptamana.

Servicii:
All inclusive: Mic dejun, mic dejun intarziat, pranz, cina si cina tarzie - in sistem bufet deschis in restaurantul principal
Gustari intre mese - restaurantul Kumsal
Inghetata intre 12:00-24:00
In restaurantul Sunset a la carte pe plaja - cina este contra cost
Baruri - Snack Bar, Lobby Bar, Sunset Bar pe plaja, Disco bar
Bauturile locale alcoolice si non-alcoolice sunt gratuite. Bauturile de import, suscuri naturale si room service-ul sunt contra cost

Plaja: Plaja proprie, nisip. Bar pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.