Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

President Spa


Descriere

Noul hotel PRESIDENT SPA****, parte a President Hotels Group este situat in BAILEFELIX, pe drumul european E79 ORADEA-DEVA la km. 10, in cadrul complexuluihotelier President**** alaturi de Hotel President**** si Hotel AquaPresident****.
Hotelul dispune de 45 de camere duble superior si 5apartemente superior avand o capacitate totala de cazare de 110 locuri, dotatecu climatizare, minibar, telefon, parcare pazita.
Turistii cazati in cadrul hotelului, vor servi mesele incadrul restaurantului AquaPresident. Restaurantul ofera intr-o ambianta placutapreparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca si internationala.
PRESIDENT SPA**** va dispune de o piscina interioara siuna exterioara cu bar integrat, ambele cu apa termala, o zona dedicata pentru serviciiSPA, sauna, jacuzzi, salon de masaj, salon de cosmetica si manichiura/pedichiura.In cadrul hotelului, la parter va fi si o sala de conferinte, cat si o zona decopii.Turistii cazati in cadrulhotelului President Spa, vor avea inclus accesul la Aqua Park, precum si pa piscina interioara a hotelului President Spa.Masa:
In extrasezon - fisa cont (pensiune completa - 100 lei / persoana + mic dejun; demipensiune - 50 lei / persoana + mic dejun), mic dejun - bufet suedez,
In sezon, LIGHT ALL INCLUSIVE, sub forma de bufet suedez pentru mic dejun,pranz si cina; apa, suc, cafea incluse in cadrul meselor.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.