Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUI MAGIC LIFE MASMAVI

de la
1195  1158 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.01.2025 - 08.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Belek, la o distanta de 35km fata de aeroportul din Antalya.
Cazare: Hotelul are un numar total de 613 camere in cladirea principala, in zona de vile si zona Lagoon localizate la 200m fata de cladirea principala. Camere standard in cladirea principala DZX2 (26m², un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere standard in zona de vile DZX1 (22-24m², un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere standard in zona Lagoon DZX3 (49m², un dormitor, o baie, max.3+1pax), camere Family room in cladirea principala FZX2 (38m², doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.3+1pax), camere Villa Family FZX1 (zona de vile, 32m², doua dormitoare cu usa intre ele, doua bai, max.3+1pax), camere Family Lagoon FZX3 in zona Lagoon (58m², doua dormitoare, o baie, max.3+1pax). Toate camerele au baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat split, linie telefonica directa, mini bar (apa, bauturi racoritoare la sosire), seif, LCD TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat, balcon sau terasa, conexiune WI-FI gratuita.
Servicii: Ultra all inclusive – bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei si gustari tarzii, bauturi alcoolice si nonalcoolice locale, restaurante A’la Carte (Turkish, Italian, International) cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturi de import de lux, sucuri de fructe proaspete, vinuri speciale, toate bauturile imbuteliate, room service, restaurantul A’la Carte Japon cu rezervare.
Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Fish, Turkish, Japon, International, baruri pe teritoriul hotelului, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, coafor, telefon, fax, internet cafe, magazine, rent a car. Conexiunea WI-FI in Lobby si in camere este disponibila in mod gratuit.
Plaja: Plaja privata, nisip si pietris, sezlonguri, umbrele asi prosoape disponibile gratuit.
Sport si divertitsment: Piscina interioara si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, nocturna si echipamentele de tenis pentru terenurile de tenis, masaj, centru SPA, biliard, jocuri pe computer si golf.
Hotelul ofera programe de divertisment in timpul zilei, competitii, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 03 – 16 ani.
www.jacaranda-hotels.com
Ultima renovare: 2016

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.