Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TT HOTELS PEGASOS ROYAL HOTEL

de la
1165  1098 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.09.2024 - 03.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare:

Hotelul se afla in Incekum, in regiunea Avsalar Alanya, la 22 km de orasul Alanya si la 90 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:

Hotelul are un numar total de 414 camere: camere standard (28m², un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere family (31m², un dormitor, doua grupuri sanitare separate prin usi glisante, o baie, max 3+1pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini-bar (contra cost), seif (contra cost), programe TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat, balcon (unele camere nu au balcon).

Servicii:

All inclusive - servicii tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, gustari, pranz, cafea si prajituri dupa amiaza, cina, gustari tarzii, bauturi locale alcoolice si racoritoare, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, vinurile speciale, restaurantele A'la Carte la a doua utilizare, toate tipurile de bauturi imbuteliate si la cutie, sucurile de fructe proaspete, room service, inghetata, cafeaua turceasca.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte - turcesc, mediteranean si italian, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, salon de coafura, centru comercial, rent a car, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea la internet Wi-Fi in lobby este gratuita.

Plaja: Plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.
Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, terenuri de tenis, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: centru SPA& Welness, baie turceasca, sauna, masaj, sporturi nautice, biliard si jocuri pe calculator. Programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si pe plaja, spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani cu diverse activitati, cinema pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Kids club
SPA