Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TT HOTELS PEGASOS RESORT HOTEL

de la
1138 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.09.2024 - 03.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe plajă, aproape de centrul oraşului, la doar 28 km de Alanya si 95 de km de aeroport se recomanda turiştilor care doresc sa aibă parte de un sejur mai liniştit.

Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu cu 2 paturi, pat suplimentar: 1 (adult/copil), baie proprie (cadă sau duş, uscător de păr, WC), aer condiţionat central, telefon, TV satelit, minibar, alimentarea: contra cost, seif în cameră: contra cost, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera recepţie, restaurant principal, restaurant a la carte, 6 baruri, lobby bar, bar pe plajă, magazine, discotecă, internet-caffe: contra cost, închiriere de mașini, piscine exterioare (șezlonguri şi umbrele gratuite), piscină acoperită.

Facilităţi pentru copii: bazin pentru copii, tobogane, miniclub (4-12), mini-discotecă, teren de joacă, baby-sitting: contra cost.

Plaja: cu nisip, șezlonguri şi umbrele gratuite, bar pe plajă.

Activități sportive şi distractive gratuite: programe de animaţie, programe de seară, fitness, aerobic, saună, teren de tenis, tenis de masă, volei pe plajă, darts.

Activităţi sportive şi distractive contra cost: nocturnă teren de tenis, închiriere rachete și mingi de tenis, masaj, baie turcească, scufundări, biliard, bowling, sporturi nautice pe plajă.

Regimul de masă - ALL INCLUSIVE: mic dejun, prânz şi cină. În cursul zilei gustări uşoare (sandvișuri, prăjituri, ceai, cafea), băuturi alcoolice şi răcoritoare autohtone și de import nelimitate între orele: 07:00-24:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
Localizare pe plajă
Bar
Restaurant
Sistem entertainment
Tenis